lunes, 9 de junio de 2014

Pintura

Aquí hi han uns quant pintors romàntics . 
Tots aquests pintors fan referència al subtema de Pintura.

                                           JOSEPH MALLORD WILLIAM
Joseph Mallord William Turner (23 abril 1775-19 diciembre 1851) va ser un pintor anglès romàntic paisatge, aquarel · lista i gravador, l'estil es pot dir que s'han establert les bases per l'impressionisme. Encara Turner era considerat una figura polèmica en el seu moment, ell és ara considerat com l'artista que va elevar la pintura de paisatge a una eminència que rivalitzava la pintura d'història.
El temerari remolcat a dic sec
                                            BENET MARTORELL
Benet Martorell va ser el primer a posar un pinzell als dits de Perejaume. Al final de la seva vida, Martorell no parlava de res més que del pintor Raurich. Perejaume va quedar fascinat per l'avi Martorell de la mateixa manera que l'avi Martorell va quedar fascinat pel pintor Raurich. 

En Nocturn, Perejaume va escriure sobre les pintures de la casa Martorell. "Fins on vaig saber, vaig buscar, en el meu aprenentatge, la rara llum d'aquells quadres, en els quals els vidres semblaven tancats sobre un món primordial i transcendent".

Cuarta individual 



MIGUEL BARCELÒ
(Felanitx, Mallorca, 1957) Artista espanyol que figura entre els més cotitzats i unànimement reconeguts del panorama actual. Dotat d'una formidable força creativa, la seva obra abasta des immenses teles i murals fins
escultures de terracota i ceràmica. La seva pintura, incorpora nombrosos referents culturals, entre els quals cal destacar en una primera etapa el rerefons mediterrani, i arran de la seva estada a Mali, iniciada el 1988, el paisatge i la forma de vida africans
Amataba (Gocoli)


                                                   CLAUDE MONET
(Claude Oscar Monet; París, 1840 - Giverny, 1926) Pintor francès, figura clau del moviment impressionista. Les seves inclinacions artístiques van néixer del contacte amb Boudin a Le Havre, i les excursions al camp i la platja durant la seva adolescència van orientar el posterior desenvolupament de la seva pintura.

Mujeres en el Jardín

No hay comentarios:

Publicar un comentario