martes, 10 de junio de 2014

Cinema

Buscant a Nemo.

(imatge extreta de google:http://goo.gl/zjYmYE)
Buscant a Nemo (títol original: finding Nemo) és una pel·lícula d'animació infantil, produïda per PIXAR i guanyadora d'un premi Óscar.
Es va estrenar als Estats Units el dia 30 de Maig de 2003.
El guió està basat en un argument d'Andrew Stanton, i està dedicada al director/supervisor d'animació Glenn McQueen.
A l' Abril de 2013 es va anunciar la seqüela d'aquest llargmetratje, per al 25 de novembre del 2016.

Sinopsis:

L'argument d'aquesta pel·lícula esta basat en l' historia de dos peixos pallasso, pare (Marlin) i fill (Nemo), els quals fan a seva vida normal, com si fossin humans, però dintre de l'aigua, però un dia, al nemo, l'agafen uns submarinistes i se'l emporten a un aquari d'una clínica dental.
Nemo en el seu afany de demostrar la seva valentia i la seva capacitat de desembolicar-se a pesar de tenir una aleta atròfica, és atrapat per un bus amb una xarxa i acaba en la peixera d'un dentista a la ciutat de Sydney per a ser el regal de la neboda del dentista, Darla. Des de llavors el seu pare emprèn una llarga recerca per a donar amb pistes que li duguin a recuperar al seu fill. En el camí se li uneix un peix de poca memòria anomenat Dory. Els dos junts han de superar nombrosos problemes entre els quals es troben els taurons vegetarians, les meduses, una balena amb la qual parlen "Cetaci" i les gavines. Durant el seu viatge també reben l'ajuda d'altres personatges entre els quals es troben les simpàtiques tortugues. Mentrestant, Nemo entaula una gran amistat amb els peixos que habiten dintre de la peixera i junts planegen escapar i tornar a la mar.

Director: 

Els directors d'aquesta pel·lícula van ser Andrew Stanthon i Lee Unkrich. Els dos son directors de pel·licules animades.

He decidit parlar d'aquesta pel·lícula ja que tot i ser infantil es bastant entretinguda i té la seva gracia, a més a més de que està tota feta sota el mar i es coneixen varies espècies de peixos i estructures i brossa marina.

No hay comentarios:

Publicar un comentario